• DOLAR 32.572
  • EURO 35.035
  • ALTIN 2427.138
  • ...
Kar, Bolu`da TEM`i ulaşıma kapattırdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde TEM otoyolunun Ankara istikameti ulaşıma kapandı.

Bölgede etkili olan kar yağışı ve buzlanmadan dolayı otoyolun Yeniçağa mevkinde, bazı araçlar kaydı, maddi hasarlı trafik kazaları meydana geldi.

Yoldan kalan araçlar nedeniyle TEM otoyolunun Ankara istikameti ulaşıma kapanarak kilometrelerce uzunluğunda araç kuyruğu oluştu. Karayolları ve trafik ekipleri, yolun ulaşıma açılmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Sürücüler, trafik ekiplerince D100 karayoluna yönlendiriyor.

TÜRKİYE GENELİNDE DURUM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye'nin kuzey ve doğu kesimlerinde hafta sonuna kadar yağışların etkili olacağını bildirdi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Türkiye'nin kuzey ve doğu kesimlerinde hafta sonuna kadar yağış bekleniyor. Hafta sonundan itibaren ise yağışlar etkisini azaltacak.

İç Anadolu'nun ise kuzey ve doğusunda yağışların görülmesi tahmin ediliyor. Bugün ve yarın Yozgat, Sivas ve çevre illerde yer yer kar yağışı etkili olacak.

İSTANBUL'DA KAR BEKLENTİSİ

Meteorolojinin İstanbul için yayınladığı 5 günlük hava durumu raporunda yağmur ve kar görünmüyor. Bünyamin Sürmeli'nin açıklamalarına göre İstanbul'da bu hafta sıcaklıklar iyice düşecek. 10 Aralık'ta İstanbul'da kar yağışı görülecek. Kar yağışı İstanbul'da yüksek yerlerde etkili olacak.

Bu haberler de ilginizi çekebilir