• DOLAR 32.547
  • EURO 34.897
  • ALTIN 2441.096
  • ...
Diyarbakır`da 2 PKK`li öldürüldü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır`ın Hazro ve Sur ilçelerinde düzenlenen baskınlarda 2 PKK`li öldürüldü, 12 kişi de yakalandı. Olayda ayrıca mühimat ele geçirildi.

Hazro ilçesinde bulunan Hacıcabbar, Ülgen, Eminkaya,Çığyatağı ve Dağarcık Mahallelerinde baskın düzenlendiği, Hacıcabbar Mahallesinde depo ve barınma olarak kullanılan bir eve düzenlenen baskında çatışma çıktığı ve bir PKK`linin öldürüldüğü belirtildi.

Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Sur ilçesinde düzenlenen operasyonda da ayrıca bir PKK`linin öldürüldüğü belirtildi.

Baskında ayrıca,bir adet M 16 A4 piyade tüfeği,bir adet M16 A2 piyade tüfeği, bir adet AK 47 kaleşnikof piyade tüfeği, bir adet M1 Kırıkkale Mavzer Tf.,30 adet 7.62 mm fişek bir adet glock marka tabanca ve tabancaya ait 2 adet şarjör ve 28 adet fişek, bir adet kurusıkıdan çevirme tabanca, bir adet tek kırma av tüfeği, bir adet çift kırma av tüfeği, bir adet otomatik av tüfeği,  5 adet AK 47 tüfeği şarjörü (4 dolu bir boş), 62 adet av tüfeği fişeği,9 adet M 16 şarjör, 5 adet el bombası, bir adet kavanoz içerisinde  el yapımı patlayıcı, bir adet el telsizi, bir adet video kamerası ve bir adet sırt çantası ele geçirildiği ifade edildi. (İLKHA)


































 

Bu haberler de ilginizi çekebilir