• DOLAR 32.59
  • EURO 34.854
  • ALTIN 2494.421
  • ...
Konya Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
KONYA - Konya`da yayımlanan bazı gazetelerin bugünkü haber başlıkları şöyle;

Yeni Meram: ``Yargıya Gideriz``
Selçuk`un bölünmesi kararına tepkiler dün de sürdü. Bölünme Projesi`nin Koordinatörü ve Teknokent Müdürü, bölünmenin Konya`nın gelişimine ket vuracağını belirtti. Eğitim Fakültesi Dekanı Sünbül ise ` Bakanlar Kurulu Kararını yargıya götürürüz` dedi.

Merhaba: "Tuzu Kirletmiyoruz"
KOSKİ Atık Su Arıtma Tesisleri, Tuz Gölü`nün kirlenmesinin önüne geçilmesini sağladı. Tesislerde arıtılan su yeniden kullanıma kazandırılırken, çamurdan da elektrik üretimi yapılıyor.

Memleket: "Konya, Hatay`a Benzemez!"
MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin`in KOP`u eleştiren `Dağ fare doğurmuştur` sözlerine AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakçı böyle cevap verdi: Bu proje dağ gibi bir projedir.

Anadolu Manşet: "Böldürtmeyiz"
Selçuk Üniversitesi`nin bölünmesini protesto eden öğrenciler ve öğretim üyeleri, Eğitim Fakültesi önünde eylem yaptı. Öğrenciler ve hocaları, `Selçuk Üniversitesi Diye Gelmiştik Ama`, `Selçuk bir Bütündür`, `Selçuk`tan Kopmayız` yazılı pankartlarla karara tepki gösterdi.

Yeni Konya: "Ankara Ankara Duy Sesimizi``
Selçuk Üniversitesi`nin bazı fakültelerinin yeni kurulan Konya Üniversitesi`ne bağlanması yönündeki tavsiye kararının onaylanması, öğretim üyeleri ve öğrencilerden oluşan 400 kişilik topluluk tarafından alkışlar ve sloganlarla protesto edildi.

M. Sait Adiyaman - İLKHA
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir