• DOLAR 32.377
  • EURO 34.98
  • ALTIN 2325.71
  • ...
İttiahad`dan Kur`an Kursu öğrencileri için taziye mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Alimler ve Medreseler Birliği (İttihadul-Ulema), Kulp`ta bulunan Kur`an kursunda meydana gelen yangında hayatını kaybeden öğrenciler için taziye mesajı yayımladı.

Kur`an kursunda yaşanan acı hadisenin başta müderrisler olmak üzere ilim camiasını derinden etkilediği belirtilen açıklamada, Kur`an kursunda meydana gelen yangında hayatını kaybeden öğrencilere Allah`tan rahmet yaralılara şifalar dileğinde bulunuldu.

Yayımlanan mesajda şu ifadeler yer verildi:

“Diyarbakır`ın Kulp ilçesine bağlı Benin (Karaağaç) köyünde bulunan Kur`an kursunda dün gece meydana gelen yangında 7 evladımız hayatını kaybetmiş, bazıları ise yaralanmıştır. Bu elem verici haber bizleri üzmüş, başta müderrislerimiz olmak üzere ilim camiamızı derinden etkilemiştir.

Alimler ve Medreseler Birliği olarak yaşanan faciada hayatını kaybeden talebelerimize Allah`tan rahmet, başta ebeveynleri ve müderrisleri olmak üzere tüm yakınlarına başsağlığı dileriz. Allah (cc) vefat eden evlatlarımızı şehitlerle birlikle haşretsin! Kendilerini Peygamberler, evliyalar ve sıddıklarla birlikte eylesin!

Ayrıca elim yangının yaşandığı Kur`an kursunun hoca ve yöneticilerine geçmiş olsun dileklerimizi iletir, almamız gereken sorumluluklar konusunda kendileriyle birlikte olduğumuzu ifade etmek isteriz.”  (İLKHA)                                                       


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir