• DOLAR 32.518
  • EURO 34.668
  • ALTIN 2491.732
  • ...
Konya Umut Kervanı Kasım ayı faaliyet raporunu açıkladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yaptığı yardımlarla fakir ve muhtaç ailelerin yüzünü güldüren Umut Kervanı Yardım Platformuna üye Konya Umut Kervanı, Kasım ayı yardım faaliyet raporunu kamuoyu ile paylaştı.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Konya Umut Kervanı Başkanı Ferit Akkuş, “Konya Umut Kervanı olarak Kasım ayında da yardım faaliyetlerimize devam ettik. Kasım ayında 62 muhtaç aileye 3 bin 100 TL`lik kuru gıda yardımı, 15 muhtaç aileye Bin 600 TL`lik giyim yardımı ve 6 yetim aileye de Avrupa Yetim-Der ve İHO Ebrar`ın aracılığı ile 2 bin 400 TL yardım yapıldı. Böylece toplamda 83 aileye toplam 7 bin 100 TL yardımda bulunduk.” dedi.

Yardım faaliyetlerinde bulunan hayırseverlere teşekkür eden Akkuş, “Muhtaç ailelerin yüzünü güldürmek için bize desteklerini sürdüren hayırsever esnaflarımızdan ve derneğimizde gönüllü olarak hizmet eden tüm üye ve gönüllülerimizden Allah razı olsun diyor yardımlarının devamını bekliyoruz. Ne kadar destek gelirse o kadar yardım edilir ve ne kadar yardım edilirse o kadar yetim ve muhtaç ailenin yüzü güler.” şeklinde konuştu. (İsmail Yılmaz- İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir