• DOLAR 32.526
  • EURO 34.761
  • ALTIN 2491.733
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN-14 Aralık Çarşamba Batman yerel gazetelerinde yer alan bazı haber özetleri şöyle;

Mezopotamya Gazetesi: `Kadına Şiddet Kınandı`
Batman Barosu Kadın Hakları Komisyon Başkanı Av. Adile Gürbüz, baroda yaptığı basın açıklamasında, İzmir`de yaşanan kadına yönelik şiddeti kınadı.

Batman Barış Gazetesi: `Esnafa Duyarlılık Çağrısı!`
Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası (ESOB) Başkanı Ubeyit Akyıldız ve Dicle Elektrik Dağıtım Şirketi (DEDAŞ) Müessese Müdürü Serhat Öztürk, çarşı merkezinde devam eden alt yapı çalışmalarını incelediler.

`Hayali Minibüs Hattı Mı Kuruluyor?`
Batman`da mevcut 273 şehir içi minibüs hattının dışında, Batman Üniversitesinin yeni yerleşke alanından şehir merkezine gelecek şekilde resmiyete uygun olmayan hayali bir hat kurulmasının gündemde olduğu iddia ediliyor.

Batman Gazetesi; `Sobalar Yok Satıyor`
Soğukların erken başlaması ve havanın soğuk geçmesi soba satışlarına yansıdı.

`Yeni Anayasayı, Anayasa Meclisi Yapsın`
Başkan Özoğul, HAS parti olarak yeni Anayasada Ana dilde eğitimin olmasını, yerel yönetimlerin güçlendirilmesini, seçim barajının düşürülmesini, Anayasa meclisinin oluşturulmasını istediklerini belirterek parti olarak en iyi Anayasanın yapılmasını arzuladıklarını söyledi.

Batman Postası Gazetesi: `3.Tarım ve İnsan Ulusal Fotoğraf Sergisi`
Batman Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ev sahipliğinde 3. Tarım ve İnsan Sergisi "Bereketli Topraklarımızın Çalışkan İnsanlarından Kareler" Adlı resim sergisi düzenlendi.

Batman Doğuş Gazetesi: `Tekel Binasında 5 Bin Genç Kurs Gördü`
Batman Gençlik ve Kültür Evi`nde açılan mesleki kurslar ile sosyal kültürel ve kapasiteyi artırmaya yönelik etkinliklerden bir yılda yaklaşık 5 bin genç yararlandı.

Batman Umut Gazetesi: `Soğuk Hava Sobalar Satışlarını Artırdı`
Batman`da bu sene soğukların erken başlaması ve havanın soğuk geçmesi soba satışlarına yansıdı.

Batman Pusula Gazetesi; `Tarım ve İnsan Ulusal Fotoğraf Sergisi`
Batman Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ev sahipliğinde "Bereketli Topraklarımızın Çalışkan İnsanlarından Kareler" adlı resim sergisi düzenlendi.
Batman Medya Gazetesi: `Batman`ın Diva`sı`
Her geçen gün gelişen Batman, yeni yatırımlarla adını duyurmaya devam ediyor. Yaklaşık 3 Milyon TL`ye mal olacak modern salonun temeli atıldı.

Batman Çağdaş Gazetesi: `Kirlilik SOS veriyor`
Havaların soğumasıyla birlikte hava kirliliğinin arttığı Batman kent merkezinde özellikle akşam saatlerinde nefes alabilmek güçleşiyor. Kentin gözde güzergâhlarından Turgut Özal Bulvarı`nda çevredeki bazı apartmanlar ile resmi kurumlardan yükselen dumanlar, yaşlı ve astım hastalarına nefes aldırtmıyor.

Batman Gap Gazetesi: `Aday Memurlar Eğitimde`
Batman Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Aday Memur Temel Eğitimi başladı. 21 yeni aday memur, 10 gün sürecek eğitim programında 60 saat ders sonrası sınava tabi tutulacak.

Halid Coşkun-İLKHA
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir