• DOLAR 32.333
  • EURO 35.069
  • ALTIN 2286.519
  • ...
Hastanedeki otopark sorunu halkı bunalttı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Dicle Üniversitesi acil ve poliklinikler binasının önünde bulunan boş arazi üzerine gelişi güzel araçların park edildiğini ifade eden hasta ve hasta yakınları, hastanenin park sorunu olduğunu ve gelişigüzel park edilen araçların zaman zaman trafiği aksattığını belirterek, soruna çözüm bulunmasını istediler.

Hastaneye gelenler, gerek hastalar gerekse hasta yakınlarının araç park edecek yer bulamadıklarını söyleyerek, otopark sorununa çözüm bulunmasını istediler.

Otopark sorunun bir an önce düzenlenmesini gerektiğini belirten hasta yakını Zeynel Memiş, "Hastaneye her gelişimde park sorunuyla karşılaşıyorum. Aracı bazen girişte bir yere park ediyoruz. Hastane yetkilileri bu konuyu görmezlikten gelmemeli. Otoparkın yapılması için çalışma başlatmalılar. Annem hasta olduğu için 10 günde bir hastaneye geliyoruz her geldiğimde de otopark sorunu yaşıyorum. Otopark yapılırsa buraya gelen vatandaşlarımız için güzel olacaktır.  Üniversitenin hastanesinde otopark sorunun olmaması gerekir." dedi.

Otopark sıkıntısını her zaman yaşadığını söyleyen Cevdet Erkek, "Hastaneye geldiğimiz zaman hastaneden ziyade park derdine düşüyorum. Arabayla hastamı hastaneye bırakamıyorum. Aracımı mecburen girişte boş bulduğum bir yere park ediyorum. Hastamı alıp uzak mesafeyi yaya yürüyerek gitmek zorunda kalıyoruz.  Yetkililerden park sorununa acil bir çözüm bulmalarını istiyorum." diye konuştu.

Mehmet Özçelik ise araçlarını park etmek için çoğu zaman başka bir aracın hareket etmesini, yerin boşalmasını beklediğini söyledi. (Mustafa Kaynak / Hamza Adıyaman - İLKHA)



















Bu haberler de ilginizi çekebilir