• DOLAR 32.367
  • EURO 35.069
  • ALTIN 2325.165
  • ...
Siyonist israilli Katil Gerçekleştirdiği Vahşeti İtiraf Etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gazze'ye yönelik 2007 yılından beri devam eden siyonist işgalci israil saldırıları sonucunda binlerce masum sivil öldürüldü. Bu operasyonlarda görev alan siyonist işgalci israil askerlerinden bazıları, gerçekleştirdikleri katliamlar sonrasında depresyona girerek katil olduklarını itiraf etmeye başladı. Sözde siyonist işgal Devlet Komitesi'ne yaşadığı psikolojik sıkıntılar sebebiyle kendisine destek olunması için yalvaran bir asker, Filistinli masumların korkulu rüyası haline geldiğini anlattı.

40'dan fazla Filistinliyi ellerimle öldürdüm

Siyonist işgalci israil ordusuna girmeden önce adını değiştirdiğini söyleyen Ido Gal Razon kod isimli işgalci israil askerinin kan donduran itirafları, 28 Kasım'da You Tube yüklenen video ile ortaya çıktı. Siyonist işgalci irail'in 2007 ile 2010 yılları arasında Gazze'ye düzenlediği saldırılarda görev alan siyonisti israil askeri Ido Gal Razon, Sözde işgalci israil Devleti Kontrol Komitesi önünde tanık olarak ifadesi verdi. Yayınlanan video kaydında Gazon, 40'dan fazla Filistinliyi elleriyle katlettiğini açıkladı.

“Ben bir katilim, İsrail için öldürdüm"

Razon, henüz 20 yaşındayken katlettiği Filistinli masumlar sebebiyle 2007 yılından bu yana psikolojik rahatsızlıklar yaşadığını da söyledi. “Onları sizin için bu ellerimle öldürdüm. 40'dan fazla insan öldürdüm. Ben bir katilim" diyen İsrail askeri, 9 yaşındaki küçük Filistinlinin yanı sıra öldürdüğü masumların gece rüyalarına girerek neden kendilerini öldürdüğünü sorduklarını anlattı. Siyonisti işgalci israil askeri gördüğü rüyaların etkisi ile altını kirlettiğini de açıkladı.

Hemşirelik yapan annesini de yaşadıklarına şahit tutan Siyonist israil askeri Razon, kendi isteğiyle değil de siyonist işgalci israil devletinin zorba tavrı doğrultusunda Gazze'deki el Magazi mülteci kampında yaşayan Filistinli masumlara saldırılar düzenleyerek onları nasıl katlettiklerini anlattı

Bu haberler de ilginizi çekebilir