• DOLAR 32.494
  • EURO 34.566
  • ALTIN 2496.35
  • ...
Adana Basınından Başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA- Adana`da 14 Aralık 2011 Çarşamba günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

EKSPRES GAZETESİ: Karataş Kerbela`ya Döndü
Antik kenti, kuş cenneti ve eşsiz sahiliyle Adana`nın cazibe merkezi olması beklenen Karataş ilçesinde yıllardır su sorunu yaşanıyor. İlçede tam 1 haftadır sular kesik.

Paşayı Dolandırdılar
Balyoz Planı davasında tutuklu yargılanan 6. Kolordu Komutanı Korgeneral Nejat Bek`in kendini arayarak " telefonunuz Ergenekon tarafından kopyalanıp kullanılıyor" diyen kontör dolandırıcılarına 2 bin 600 TL kaptırdığı ortaya çıktı.

Jandarma`dan Sahte Rakı Operasyonu
Adana`da bir evin bahçesinde imal edilen 900 litre sahte rakı ele geçirildi.

Yaşam Alanları Engelliye Uygun Hale Getirilmelidir
Adana Kent Konseyi Engelliler Meclisi Üyesi Avukat İsmail Sarı, Türkiye genelinde yaklaşık 8 buçuk milyon engelli olduğunu belirterek, ` engellilerin yaşadığı fiziksel çevre, kamu kullanım alanları, konutlar, toplu taşıma araçları, onların erişimine ve kullanımına uygun hale getirilmelidir" dedi.

5 OCAK GAZETESİ: Vali Coş: Adana Plakasıyla Olduğu Gibi Adıyla da Marka
Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Adana`nın Türkiye`deki 81 il arasında plakada birinci olduğunu belirterek; "Adana zaten ismiyle başlı başına bir marka" dedi.

Adana Yine Dışlanmış
MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Adana`da hızlı trenle ilgili henüz bir adım atılmadı. Şu anda inşaatı devam eden projede, Adana yok. Adana ve Adana halkı yine dışlanmış."dedi.

Adana`da 15 Günde 110 Hırsız Yakalandı.
Adana Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Şubesi ekipleri, 15 günde 110 hırsız yakaladı.

Çukurova Müftülüğü`nden Depremzedelere Aşure
Çukurova Müftülüğü, Muharrem ayı münasebetiyle Van`daki depremden dolayı Adana`ya yerleştirilen depremzedeleri ziyaret ederek aşure ikram etti.

Müftüler Hacıları Ziyaret Ediyor
Hacılara hayırlı olsun dileklerini ileten Adana Müftüsü İsmail Canbolat ve Seyhan Müftüsü Halil Uzun, her yıl olduğu gibi bu yıl da Kutsal topraklardan yeni dönen hacıları evlerinde ziyaret etmeyi sürdürüyor.
(Ayhan Kaya-İLKHA)
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir