• DOLAR 32.489
  • EURO 34.601
  • ALTIN 2483.753
  • ...
Türkiye Genelinde Hava Durumu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; İzmir ve Aydın kıyılarının hafif sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI : Önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGAR : Genellikle güney ve güneybatı, güneydoğu kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esecek.

BÖLGELERE GÖRE HAVA

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin güneydoğusunda yer yer sis bekleniyor.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu, İzmir ve Aydın kıyılarının hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.

AKDENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Buzlanma ve don olayı ile birlikte gece ve sabah saatlerinde bölge genelinde yer yer sis bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin kuzeydoğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.

BAZI İLLERDE BEKLENEN HAVA
Ankara
: Parçalı ve az bulutlu. Gece ve sabah buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sisli (1/12)
İstanbul: Parçalı bulutlu (9/13)
İzmir: Parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimleri hafif sağanak yağışlı ( 11/15)
Bursa: Parçalı bulutlu (6/14)
Konya: Parçalı ve az bulutlu. Gece ve sabah buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sisli (0/11)
Adana: Az bulutlu ve açık (4/18)
Mersin: Az bulutlu ve açık (9/17)
Diyarbakır: Az bulutlu. Sabah ve gece buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sisli (-4/10)
Batman: Az bulutlu. Sabah ve gece buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sisli (-5/11)
Şanlıurfa: Az bulutlu ve açık (3/15)
Gaziantep: Az bulutlu ve açık (0/11)
Mardin: Az bulutlu (3/10)
Van: - Parçalı ve az bulutlu. Gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor. (-10/4)
Bingöl: Az bulutlu. Sabah ve gece buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sisli (-6/6) 
 
(Ayhan Kaya-İLKHA )
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir