• DOLAR 32.56
  • EURO 34.78
  • ALTIN 2492.728
  • ...
Kızılay Batman Şubesi öğretmenler gününü kutladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

‘24 Kasım Öğretmenler Günü` nedeniyle öğretmenlere gül takdim eden Kızılay Batman Şubesi, konuyla ilgili bir mesaj yayımladı.

Kızılay Batman Şubesi görevlileri okullara giderek öğretmenlere ‘24 Kasım Öğretmenler Günü`nü kutlayıp gül verdi. Kızılay Batman Şube Başkanı Sabahattin Tezdiğ, öğretmenler günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Öğretmenlerin, kutsal bir mesleğin seçkin temsilcileri olduğunu ifade eden Tezdiğ, “Yarınımız onlara emanettir. Bizler için dünün Türkiye`sini inşa etmiş, bugün için var gücüyle çalışan ve gelecek için de gece gündüz demeden düşünen, sevgi dilini ilke edinmiş bir anlayışla hareket eden gönül insanlarıdır. Öğretmenlerimizi sadece 24 Kasım'da değil her an hatırlamamız gerekir. Unutmayalım ki bizlerin bugünlere gelmesinde en büyük emek öğretmenlerimize aittir.” dedi.

Tezdiğ, “Öğretici kimliğiyle yeni kuşaklara kendilerini anlatabilmeyi öğreten, kişiliklerinin oluşmasına ve gelişmesine yardımcı olan öğretmenlik mesleği, en onurlu mesleklerden biridir. Bu yüce görev dolayısıyla toplumların yaşamında öğretmenlerimiz her zaman özel ve saygın bir konum edinmişlerdir. Bu düşüncelerle tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum.” şeklinde konuştu. (İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir