• DOLAR 32.519
  • EURO 34.799
  • ALTIN 2421.491
  • ...
3. Tarım ve İnsan Ulusal Fotoğraf Sergisi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı`nın düzenlediği 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması`nda toplam 149 eser Batman Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ev sahipliğinde sergilendi. Yeni Kültür Merkezi`nde düzenlenen serginin açılışı saat: 11.00`de Batman Valisi Ahmet Turhan`ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılışa Batman Valisi`nin yanı sıra vali yardımcıları, Batman İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Abdullah Akın ve kurum müdürleri katıldı. İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Abdullah Akın, kurdele kesiminden önce sergi ve çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Akın, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı`nın geleneksel hale getirdiği Ulusal Fotoğraf Yarışması`nda bu yıl, tam 477 katılımcının gönderdiği 2061 fotoğraf arasından 5 ayrı kategoride ödül alan fotoğraflar seçildiğini söyledi.

Akın, jüri üyelerinin oldukça titiz bir çalışmayla; Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Çalışanları, Öğrenci ve Denizbank çalışanları başlıkları şeklinde kategorileştirilen çalışmalarda toplam 17 fotoğrafın ödüle layık görüldüğünü belirterek, "Eseri ödüle layık görülen 17 yarışmacıya toplamda 15 bin TL hediye çeki ile birlikte teşekkür belgesi verilmiş ve yarışmacıların gönderdiği eserler arasından seçilenlere Ulusal Tarım ve insan fotoğraf yarışması katalogunda yer almıştır. Ödül alan fotoğraflarla birlikte toplam 149 fotoğrafa sergiler kapsamında yer verilecektir" şeklinde konuştu.

Veysi Rüzgar - İLKHA


http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/30275.jpg

 

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/30276.jpg

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/30277.jpg

Bu haberler de ilginizi çekebilir