• DOLAR 32.403
  • EURO 35.37
  • ALTIN 2325.517
  • ...
HÜDA PAR`dan `Yasin Börü` davasına destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR İstanbul İl Başkanlığı 25 Kasım Çarşamba günü Ankara 2. Ağır Ceza Mahkemesi`nde görülecek Yasin Börü ve arkadaşlarının davasına katılacaklarını açıkladı.

Konuyla ilgili HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük, yaptığı açıklamada, davayı takip etmek isteyenlerin otobüsler ile Ankara'ya götürüleceklerini ifade etti.

Yasin Börü ve arkadaşlarının duruşması için HÜDA PAR İstanbul İl Başkanlığı olarak davanın takipçisi olacaklarını belirten Elibüyük, “Türkiye'nin birçok yerinden teşkilatlarımız bu yönde organizasyonlar yaparak davayı takip etmek isteyen halkımızı Ankara'ya taşıyacak. Bizler de İstanbul`dan büyük bir konvoyla Ankara`ya gideceğiz. 24 Kasım Salı gecesi saat 24.00'te il başkanlığımız önünden araçlarımız hareket edecek. Davanın takipçisi olmak isteyen herkesi Ankara'ya bekliyoruz.” dedi.

6-7 Ekim 2014`te yaşanan katliamın sorumlularının cezalandırılmasını beklediklerini ifade eden Elibüyük, “Bu katliam toplumda bir infiale yol açmıştı. Bizler bu vahşete imza atanların en ağır şekilde cezalandırılmasını talep ediyoruz. En önemlisi de bu insanları sokaklara döken azmettiricilerin de hukuk önüne çıkarılarak gerekli cezaların verilmesini istiyoruz.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir