• DOLAR 32.318
  • EURO 35.121
  • ALTIN 2292.994
  • ...
Bingöl Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL - Bingöl`de 13 Aralık 2011 Salı günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Bingöl Olay Gazetesi: SYDV`den depremzedelere 126 bin TL yardım Bingöl İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), Bingöl merkez ve köylerinde bulunan depremzedelere ayni ve nakdi olarak yaklaşık 126 bin TL yardım yaptı.

Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer, ve eşi Fatma Dilek Güvençer, Bingöl Valiliği ve hayırsever Bingöllüler tarafından tahsis edilen evlerde kalan Van`lı depremzedeleri ziyaret etti.

Ziyarete Bingöl merkez Yolçatı Köyü`nde bulunan Kayak Merkezi`nin misafirhanesinde kalan 2 aileyle başlayan güvençer çifti, depremzede aileyle ve çocuklarıyla yakından ilgilenerek onlara çeşitli hediyeler verdi

Bingölün Sesi Gazetesi: Öldürülen PKK``lı bölge sorumlusu çıktı
Bingöl Valiliği, 8 Aralık 2011 tarihinde Karlıova İlçesi Sudurağı Köyü`nde 1 PKK`lının ölü olarak 7`sinin de sağ olarak ele geçirilmesi olayı ile ilgili açıklama yaptı.

Güvenlik güçleri tarafından 08 Aralık 2011 tarihinde şafak vaktinde, Bingöl`ün Karlıova İlçesi`ne bağlı Sudurağı köyü bölgesinde nokta istihbarata dayalı ve Jandarma Özel Harekât Timleri, Mayın Arama, Arama-Kurtarma Köpekleri ile COBRA ve BTR-80 zırhlı araçlarının katılımıyla operasyon yapıldığı, 1 PKK`lının öldürülürken, 7`sinin ise sağ olarak ele geçirildiği bildirildi.

Operasyonda, barındıkları yerde çevrilen PKK`lılara `teslim ol` çağrısı yapılarak ikna edilmeye çalışıldıkları belirtilen açıklamada, yapılan çağrılara uyan 7 PKK`lının sağ olarak güvenlik güçlerine teslim olduğu belirtildi.

Bingöl Kent Haber Gazetesi: Aç kurtlar yerleşim merkezlerine indi
Bingöl`ün Genç ve Karlıova ilçelerinde kar yağışıyla birlikte yiyecek bulmakta sıkıntı yaşayan aç kurtlar ilçe merkezine inince vatandaşlar tedirgin oldular.

Yoğun kar yağışının yaşandığı şu günlerde yaşam alanlarında yiyecek bulamayan aç kurtlar şehir merkezlerine inmeye başladı. Önceki gün Genç ve Karlıova ilçelerine inen aç kurtlar vatandaşların tedirgin olmasına neden oldu. Bunun üzerine ilçe merkezine inen kurtlar, vatandaşlar tarafından vurulmaya başlandı.

Bingöl Haber 12 Gazetesi: 105 Köy Yolu Ulaşıma Kapalı
Geçtiğimiz hafta etkili olan kar yağışının ardından 105 köy yolu ile ulaşım sağlanamadığı bildirildi.

Ali Yıldırım - İLKHA
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir