• DOLAR 32.379
  • EURO 35.055
  • ALTIN 2325.448
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- 13 Aralık Salı Batman yerel gazetelerinde yer alan bazı haber özetleri şöyle;

Mezopotamya Gazetesi; `İHD İnsan Hakları İhlallerini Açıkladı`
İHD Batman Şubesi insan haklarının ihlali ile ilgili basın açıklamasında, Dünyada birçok yerinde insan haklarının ihlalinin yapıldığını ve her yıl 10-17 Aralık boyunca etkinlikler düzenledikleri belirtilerek, bir yıllık raporlarında en az 653 insan hakkı ihlalinin olduğu vurgulandı.

`Bakan Şimşek`e Raket Hediye Etti`
Batman Tenis Federasyonu sorumlusu olan Tenis antrenörü Ali Bedük`le maç yapan Bakan Şimşek, antrenör Bedük`ü yendi. Bakan Şimşek`le oynadığı maçtan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Bedük, Bakan Şimşek`e raket hediye etti.

Batman Barış Gazetesi; `Hayatı Böbrek Bağışına Bağlı`
Merkez Erköklü Köyünde ikamet eden 21 yaşındaki Ramazan Okuyucu 4 yıldır böbrek yetmezliği rahatsızlığı yaşıyor.

`Manisa`ya Bağcılık Eğitimi Gezisi`
Diyarbakır-Batman-Siirt Kalkınma Projesi kapsamında Manisa Bağcılık Araştırma İstasyonu Müdürlüğüne düzenlenen eğitim gezisine Batman`dan 23 çiftçi ile Batman İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü`nden 3 teknik elemanın katıldı.

Batman Gazetesi; `İş Ortaklığı Kurmak İstiyor`
TÜMSİAD Batman Şubesinden yapılan açıklamada, kentteki esnafların zor günler geçirdiği belirilerek, yatırım düşüncesi olan kişilerle üretime yönelik iş ortaklıkları kurmak istedikleri belirtildi.

`Hayatı Böbrek Bağışına Bağlı`
Erköklü köyünde ikamet eden 21 yaşındaki Ramazan Okuyucu 4 yıldır böbrek yetmezliği rahatsızlığı yaşıyor.

Batman Postası Gazetesi; `Aday Memurlar Eğitimde`
Aday memurlar eğitime alındı. Batman Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Aday Memur Temel Eğitimi başladı.

Batman Doğuş Gazetesi; `Zehir Tacirlerine Emniyet Göz Açtırmıyor`
Batman Emniyet Müdürlüğü KOM ekipleri, yaptıkları operasyonla 8 kilo 655 gram esrar maddesi ele geçirdi. Olayla ilgili olarak 1 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Batman Pusula Gazetesi; `Çiftçi Destekleri Arttı, Borsa Maliye Bakanı Şimşek`e Teşekkür Etti`
Batman Ticaret Borsasının 09.12.2012 tarihli yönetim kurulu toplantısında çiftçilerle ilgili durum masaya yatırılırken, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek`in çiftçi desteklemeleriyle ilgili yaptığı açıklamaya ve yapılan ciddi desteklere teşekkür edildi.

Batman Medya Gazetesi; `Depremzede İhtiyaçları Başbakanlıktan`
Hafta sonunda Batman`da temel atma ve bir dizi ziyarette bulunan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İl Özel İdaresi lojmanlarına yerleştirilen depremzede aileleri ziyaret etti.

Batman Çağdaş Gazetesi; `Kira artışlarını dikkate alın`
Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Hadi Boğadır, yeni yıl öncesinde kentteki işyeri sahiplerini kira artışı konusunda uyardı; "Esnafın durumu ortada. Piyasada durgunluk var. Kira artışlarında dikkatli olmak gerekiyor."

Halid Coşkun-İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir