• DOLAR 32.539
  • EURO 34.826
  • ALTIN 2444.271
  • ...
Siirt Üniversitesi Öğrencilerinden ilkokul öğrencilerine kitap yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siirt Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri topluma hizmet dersi kapsamında Siirt`te bulunan Şehit Davut İlbaş İlkokuluna kitap yardımında bulundu.

Yapılan araştırmalar sonucu kütüphanesi bulunmayan Şehit Davut İlbaş İlkokuluna, güzel bir kütüphane kazandırmak için çalışma başlatan öğrenciler, ilk olarak kitap toplama kampanyası düzenlediler ve bu kampanya çerçevesinde stand kurdular. Bir taraftan kitaplar toplanırken diğer taraftan da kütüphane yapılacak olan alanda, boya ve onarım çalışmaları yapılmaya başlandı.

Onarımı biten alana masa ve sandalyeler taşındıktan sonra toplanan kitaplar yerleştirilerek orda okuyan öğrencilere güzel bir ortam oluşturuldu.

Konu ile ilgili açıklama yapan topluluk öğrencileri, bu bölgede bulunan okulların birçoğunun her daim yardıma muhtaç olduklarını ifade ederek, üniversite öğrencileri olarak zor şartlar altında eğitim gören öğrencilerin sıkıntılarını bir nebze olsun azalttıkları için sevinçli olduklarını söylediler. (İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir