• DOLAR 32.318
  • EURO 35.111
  • ALTIN 2300.388
  • ...
Siverek'te trafik sorunu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesindeki en işlek cadde olan Cumhuriyet caddesinde yaşanan trafik sorunu sürücü ve yayaları canından bezdiriyor.

Artan araç sayısı ve düzensiz araç parkı ilçenin trafiğini adeta kilitliyor. Caddenin sağında ve solunca sorumsuzca park edilen araçlar nedeniyle trafik akışı saatlerce aksıyor, caddede metrelerce kuyruk oluşuyor. Aksayan trafiğe bazı sürücülerin çaldığı korna da eklenince caddede büyük bir keşmekeş yaşanıyor.

Daha önce, Cumhuriyet Caddesi’nin tek yönlü olduğunu ve yine trafik sıkıntısı yaşadıklarını söyleyen sürücüler, caddenin çift yönlü olmasından sonra sıkıntılarını daha da arttığını ifade ettiler.

Caddenin işlek olması ve trafiğin çift yönlü olmasından dolayı karşıdan karşıya geçmekte zorlandıklarını söyleyen Mehmet Enercik, “Bu durum kazalara davetiye çıkarıyor. Şuana kadar bu yolda birçok kaza yaşandı. 50 sene önce o zamanki şartlara göre yapılmış caddeyle trafik akışını sağlayamazsınız. Araç sayısı her geçen gün artıyor. Bu gidişle 1-2 sene sonra trafik tamamen duracak” dedi. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir