• DOLAR 32.576
  • EURO 34.883
  • ALTIN 2433.895
  • ...
HÜDA PAR Batman teşkilatından rektöre ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru ve İl Yönetiminden oluşan HÜDA PAR heyeti, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam`a nezaket ziyaretinde bulundu.

Üniversitenin Tıp Fakültesi talebi

Ziyarette bölgenin genel durumu, Batman Üniversitesi`nin durumu ve kat ettiği aşama ele alınıp karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunuldu.

HÜDA PAR heyetinin ziyaretinden dolayı teşekkür eden Rektör Uluçam, Tıp Fakültesi için gerekli girişimlerde bulunduklarını belirterek, “Tıp fakültesi için belirlenen iki kriter var. Birincisi nüfusun 600 bin üzeri olması, ikincisi ise orada yeterli hastane ve sağlık kurumu olmamasıdır. Tıp fakültesi dışında eczacılık ve diş hekimliği fakülteleri için de girişimlerimiz var. Girişimlerimizi tamamladık şu anda TBMM alt komisyonunda bekliyor.  İş yöneticilere kaldı.” dedi.

Rektör Uluçam, Batman Üniversitesi`nin altyapı olarak iyi bir durumda olduğunu, yol, öğrencilerin ulaşım sorunları ve yurt sorunlarının çözülmesi için çaba harcadıklarını söyledi.

HÜDA PAR İl Başkanı Doğru da, Batman Üniversitesi`nde yapılan güzel hizmet ve çalışmaları gördüklerini belirterek, ihtiyaç olan yeni bölümlerin açılmasının önemine değindi.

Ziyaret karşılıklı iyi niyet temennileri ile son buldu.  (İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir