• DOLAR 32.521
  • EURO 34.813
  • ALTIN 2432.184
  • ...
 Hizbullahi bayanlara hakaret eden Gökçek`e sert tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DOĞRUHABER / HABER MERKEZİ

Katıldığı özel bir TV programında konuşan AK Parti Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, dönemin ceberut devlet anlayışı tarafından İslami davalarından dolayı hukuksuz bir şekilde elleri kelepçelenerek gözaltına alınan Hizbullahi bayanların, cinayet işledikleri gerekçesiyle kelepçe takıldığı iftirasında bulundu.

Gökçek'in hiçbir delil göstermeden iffetli bayanlara yönelik ortaya attığı asılsız iftiralara sosyal medya üzerinde farklı kesimlerden tepki yağdı.

Sosyal medya üzerinde yaptığı çalışmalarla adında sıkça söz ettiren HÜR EKİP Sosyal Medya Platformu tarafından saat 23.25'te #GökçekÖzürDile adıyla tag çalışması başlattı.
Başlatılan tag çalışmasına, kısa sürede farklı kesimler tarafından on binlerce tweet atılarak Gökçek`e tepki gösterildi.

Saatlerce(8 saat) Türkiye gündeminde (TT`de)kalan tag çalışması hakkında bilgi veren HÜR EKİP Sosyal Medya Platformu, katıldığı bir TV programında Hizbullahi bayanlara hiçbir gerekçe göstermeden iftira atan Melih Gökçek hakkında başlattıkları tag çalışmasının kısa sürede on binlerce tweet ile tepki gösterildiği belirtildi.

Açıklamanın devamında şu bilgilere yer verildi: "Haksızlıklara karşı mazlumların safında yer alma mücadelemiz, sosyal medyada olduğu gibi her alanda da olacaktır. Mazlumların savunucusu HÜR EKİP olarak, İslam'ın ve Müslümanların sesi olmaya devam edeceğiz. İslam'a ve Müslümanlara hele hele bacılarımıza dil uzatılmasına asla müsaade etmeyeceğiz." denildi.

Sosyal medya üzerinden gelen yoğun tepkiler nedeniyle Melih Gökçek resmi tweet hesabında özür dilediği görüldü.

İşte sosyal medyada  #GökçekÖzürDile tagına gelen tepki mesajlardan bir kısmı


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir