• DOLAR 32.365
  • EURO 35.114
  • ALTIN 2323.403
  • ...
 İHO EBRAR Mersin'de yetim ve öksüz çocukların yüzünü güldürdü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Merkezi Hollanda’da bulunan Uluslararası Yardım Organizasyonu   İHO EBRAR, Mersin’de yetim, öksüz ve fakir çocukları giyindirerek yüzlerini  güldürdü.

Yaptığı bir çok yardım organizasyonuyla  ismini duyuran İHO EBRAR bu sefer de yetim, öksüz ve fakir çocukları giyindirme programı düzenledi.

Mersin’de faaliyetini sürdüren Umut Kervanı Yardım Platformuna üye Mustazaflar Cemiyeti Mersin Şubesinin, daha önceden belirlemiş olduğu toplam otuz, yetim, öksüz ve fakir çocuğun tüm giyim ihtiyaçları,  İHO EBRAR tarafından karşılandı.

İHO EBRAR’ı temsilen Hollanda’dan gelen hayırsever Ahmet Bulut, yapılan yardımlarla ilgili şunları söyledi:

“Hollanda’dan geliyorum. İHO EBRAR Uluslararası Yardım Organizasyonumuz Den haag ‘da bulunuyor. Ben bir esnaf olarak onların yardımlarını gördüm ve yapılan bu yardımları bizzat görmek ve katılmak adına buralara geldim. Buradaki yetim, öksüz ve fakir çocukları gördüm ve çok duygulandım. Şu an konuşamaz haldeyim. Ben buradan Avrupa’da  bulunan hayır sahiplerine seslenerek bu duyguyu kendilerinin de yaşamalarını istiyorum’’ dedi

Bulut son olarak,” Kış mevsiminin yaklaşması ve havaların soğumasıyla ayakkabı, pantolon, kazak ve mont alamayan yetim, öksüz ve fakir çocukların umudu olabilmek adına buralara geldik. Bu yetim, öksüz ve fakir çocukların yüzünün güldürülmesinde emeği geçen bütün hayır sahiplerinin Allah hayırlarını kabul etsin ve bize buradaki yetim, öksüz ve fakir çocuklar arasında  köprü görevi gören Mersin’de faaliyetini sürdüren Mersin Mustazaflar Cemiyetine teşekkür ediyoruz, Allah kendilerinden razı olsun.’’dedi.  ( Üsame Ortaç –İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir