• DOLAR 32.315
  • EURO 35.093
  • ALTIN 2307.142
  • ...
Midyat`ta zincirleme kaza: 7 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Midyat`ta Nusaybin Çevre Yolu Sanayi Sitesi mevkiinde 3 TIR ve bir otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında biri ağır toplam 7 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza, sabah saat 08.30 sıralarında Bahçelievler Mahallesi Nusaybin Çevre Yolu Sanayi Sitesi mevkiinde meydana geldi. Midyat istikametine doğru seyir halinde olan 27 ATS 24, 73 SF 241 ve  73 SY 650 plakalı TIR`lar ile 01 DRE 21 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle çarpıştılar.

Kazada iki TIR arasında kalan otomobildeki 6 kişi ise hafif yaralı şekilde kurtuldu. Yaralılar ambulansla Midyat Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Diğer yandan 73 SY 650 plakalı TIR`ın sürücüsü M. Şirin Kayasız çarpmanın etkisiyle araçta sıkışarak ağır bir şekilde yaralandı. Yaralı Mehmet Şirin Kayasız, sıkıştığı yerden itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları neticesinde kurtarılıp ambulansla Hastaneye kaldırıldı.

Kaza nedeniyle  yaklaşık 3 saat trafiğe kapanan ve uzun araç kuyruğu oluşan yol, olay yerine çağrılan kurtarıcılarla araçların yoldan kaldırmasıyla yeniden trafiğe açıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. (Süleyman Tunç – İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir