• DOLAR 32.352
  • EURO 35.103
  • ALTIN 2310.121
  • ...
Bakan Şimşek Beşiri`de Temel Attı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Maliye Bakanı ve Batman Milletvekili Mehmet Şimşek, Beşiri İlçesinde yapılması planlanan Orta Öğretim Yurdu, Devlet Hastanesi, Kapalı Spor Salonu, Kız Meslek Lisesi ve Kız Yurdunun temel atma törenleri için bugün saat 11.30`da Batman Valisi Ahmet Turhan ve beraberindeki heyetle Beşiri`ye geldi.

Beşiri ilçe Kaymakamı Üzeyir Yılmaz, Beşiri Belediye Başkanı Sait Karabulut ve vatandaşların katıldığı toplu temel atma töreninde Batman Valisi Ahmet Turhan`ın açılış konuşmasından sonra söz alan Bakan Şimşek, sağlık ve eğitim alanlarında dokuz yıllık iktidarları döneminde ciddi anlamda hizmetlerin yapıldığını dile getirerek, "Yapılan bu hizmetleri tabii ki, yeterli görmüyoruz. Huzur ortamı arttıkça hizmetler devam edecek. Türkiye`de herkes birinci sınıf vatandaştır. Dinimizde şöyle der, `kimsenin kimseye üstünlüğü yoktur üstünlük ancak takva iledir" dedi.

Konuşmasının sonunda yapılan bu hizmetlerin hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Bakan Şimşek, temel atma törenlerinden sonra yapılması öngörülen Kız Meslek Lisesi inşaat alanına kadar olan yaklaşık 500 metrelik yolu beraberindeki heyetle yürüdü.

Bakan ve beraberindeki heyet, temel atma töreni ve incelemelerin ardından saat 12.30`da Beşiri`den ayrıldı.

Bakan Şimşek`in bazı taziye ve ziyaretlerden sonra akşam saatlerinde TPAO Kristal Park`ta Koordinasyon toplantısına katılacağı bildirildi.

Kenan Önder, Çetin Irmak - İLKHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir