• DOLAR 32.521
  • EURO 34.769
  • ALTIN 2494.059
  • ...
Batman Milli Eğitim Müdürü okulları ziyarete devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, okullara yaptığı ziyaretlerine devam ediyor. Aydınkonak İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret eden Aslan, sınıfları gezerek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

İlk olarak Batman Merkez Aydın Konak İlkokuluna giden, Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan`ı Okul Müdürleri Zeyneddin Güler ile Erdal Demirkaya karşıladı.  Okul Müdürleri Güler ile Demirkaya`dan okul hakkında bilgi alan Aslan, daha sonra sınıfları gezdi, öğrencilerle sohbet etti, ardından öğretmenlerle bir araya geldi.

Fırsat buldukça okulları ziyaret etmeye çalıştığını belirten Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, “Aydınkonak İlk ve Ortaokulumuzu ziyaret etme fırsatı bulduk, siz değerli öğretmen arkadaşlarla bir araya gelmekten dolayı mutluyum. Öğretmenlik kutsal bir meslek ve öğretmen toplumda rol model bir insandır. Bu açıdan toplumun manevi mimarı olan öğretmen çok değerlidir. Topluma sevgi ve değerleri öğreten öğretmen, geleceğin nesillerini yetiştirerek, bir anlamda geleceği inşa ediyor. Bu açıdan bizlerde bize emanet edilen sevgili çocuklara nitelikli bir eğitim verirken, onlara sevgiyi ve değerlerimizi de öğreteceğiz, geleceğe hazırlayacağız.” diye konuştu. (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir