• DOLAR 32.596
  • EURO 34.863
  • ALTIN 2495.215
  • ...
Van`da gasp ve yaralama suçlarından 10 kişi yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Van Emniyet Müdürlüğü`nden yapılan açıklamada, İlde meydana gelen oto gaspı ve adam yaralama suçlarıyla alakalalı yapılan baskınlarda 10 şüpheli gözaltına alınırken, şahısların adreslerinde yapılan aramalarda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildiği bildirildi.

Van Emniyet Müdürlüğü açıklamasında, “01.10.2015 günü Bostaniçi Mahallesi Barış Caddesi üzerinde meydana gelen Yağma (Oto Gaspı) ile 23.10.2015 günü Gövelek Ortanca Mahallesi`nde meydana gelen Kasten Yaralama (Ateşli silah ile) olaylarıyla ilgili olarak yapılan baskınlarda10 şahıs  gözaltına alındı. Operasyonda S.D., R.A., F.K., V.K., V.K., E.İ., T.Y., E.Ç., Z.Ş., A.K. isimli şahıslar ‘Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak, Örgüt Faaliyetleri Çerçevesinde Yağma ve Kasten Yaralama` suçlarından yakalanarak gözaltına alınmış ve yapılan aramada,1 adet uzun namlulu tüfek, 2 adet av tüfeği, 1 adet tabanca, 3 adet bıçak, 1 adet pala, 2 adet şarjör, 6 adet fişek, 21 adet av tüfeği fişeği ele geçirilmiştir.” denildi.

10 şahıstan 5`i tutuklandı

Açıklamanın devamında  Van Cumhuriyet Başsavcılığı'na 09.11.2015 günü sevk edilen şüphelilerden F.K., V.K. ve V.K. isimli 3 şahıs Adli Kontrol Hükümleri uygulanarak mahkemece serbest bırakıldığı, E.İ., T.Y., E.Ç., Z.Ş. ve A.K. isimli 5 şahsın ise tutuklanarak Van M tipi Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildiği belirtildi. (İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir