• DOLAR 32.395
  • EURO 35.057
  • ALTIN 2326.372
  • ...
Batman'da uçak seferleri 30 Kasım'da başlıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

6 aydır  yapılamayan uçak seferlerinin arttırılarak başlatılması için girişimde bulunan AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi’nin girişimleri sonucunda  İstanbul seferlerine Ankara  da eklendi.

Daha önce THY’nin programına göre sadece İstanbul-Batman uçuşlarının olduğu havalimanında Hamidi’nin girişimleriyle seferlere Ankara da eklendi.

Uçak seferlerinin arttırılması için Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’le görüştüğünü belirten Hamidi, şöyle konuştu:

“Pist onarım çalışmaları nedeniyle Haziran’dan bu yana şehrimizde seferler yapılamıyor. Hava seyahatinde Batman’ın daha da canlanması için Ankara ve İstanbul’un yanı sıra, diğer büyük kentlere de seferler düzenlemesi için girişimlerimiz sürecek. THY’nin programında sadece İstanbul uçuşları vardı. Bakanlarımızla görüşmemizin ardından seferlere Ankara da dahil oldu. Şu anda Ankara’ya bir sefer yapılacak ama, ilerleyen zamanlarda sefer sayısını arttıracağız. Ayrıca Antalya ve İzmir uçuşları için de talepte bulunduk. Önümüzdeki süreçte Batman’daki uçak seferleri artırılacak.” (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir