• DOLAR 32.368
  • EURO 35.061
  • ALTIN 2325.136
  • ...
Van Rahmet Eli Ekim ayı faaliyet raporunu açıkladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Umut Kervanı Platformu Üyesi Van Rahmet Eli Gıda Bankası ve Muhtaçlarla Dayanışma Derneği, Ekim ayı faaliyet raporunu kamuoyu ile paylaştı. Konuyla ilgili olarak basına bilgi veren Dernek Başkanı Sabri yıldırım, Ekim ayında 181 aileye 10 bin 50 TL değerinde yardım ulaştırdıklarını söyledi.

Birinci derecede mağdur olan ailelere öncelik tanıdıklarını belirten Sabri Yıldırım, “Bu ayda çok şükür yardıma muhtaç 181 ailemize, temel gıda malzemelerinin içinde bulunduğu gıda paketlerimizi ulaştırdık. Bizim bir prensibimiz var biliyorsunuz; yardımlarımızı aracı olmadan birinci elden muhtaç ailelerimize ulaştırıyoruz. Bu ailelerimiz arasında yetim, dul, Suriye ve Afganistanlı mülteciler de var.” dedi.

“10 bin 50 TL değerinde gıda yardımı yaptık”

Yaptıkları yardımın 10 bin 50 TL değerinde olduğunu da sözlerine ekleyen Yıldırım, “Bu hayır yolunda bizlere yardımcı olan esnaf ve yardımsever halkımız başta olmak üzere tüm üye ve gönüllülerimize teşekkür ediyoruz. Rabbim hepsinden razı olsun.” diye konuştu.

Çalışmalarının her ay düzenli olarak devam devam ettiğini ifade eden Yıldırım, “Kurulduğumuz günden bu yana zengin ailelerimizle fakir ailelerimiz arasında köprü vazifesi görmeye çalışıyoruz. Bu noktada özellikle zengin ve hayırsever ailelerimizi bizlere destek vermeye ve muhtaç ailelerimize daha fazla katkı sunmaya davet ediyoruz.” şeklinde konuştu. (Murat Dalgın- İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir