• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Mazıdağı KDSS`ye İlgi Gösterdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - Sosyal, kültürel ve eğitim alanında faaliyet gösteren Mazıdağı Eğitim Sağlık Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Kutlu Doğum Etkinlikleri kapsamında öğrencilere yönelik 2 farklı kategoriden oluşan "Sevgili Peygamberim" adlı ödüllü siyer yarışması düzenledi.

Lise ve ilköğretim kategorisinde düzenlenen ödüllü siyer yarışması bugün saat 10.00`da Mazıdağı Lisesi okul binasında gerçekleştirildi. Yarışmanın her iki kategorisine de, "Ahlaki İnkılâp Önderi Hz. Muhammed (sav)" adlı kitaptan sorular soruldu. İlköğretim kategorisine 40 soru sorulurken lise kategorisindekilere ise 60 soru soruldu. Büyük bir coşku ve heyecanın yaşandığı sınav bir saat sürdü. Sınavdan çıkan öğrencilerin genel olarak yüzlerinin memnuniyet verici olduğu görüldü.

İlköğretim öğrencileri ve lise öğrencileri olmak üzere iki ayrı kategoride gerçekleştirilen yarışmada, lise kategorisinde yarışmada birinci olan yarışmacıya yarım altın, ikinciye ise çeyrek altın ile Salih Suruc`un iki ciltlik siyer ödüllü dünya birincisi kitabı ve üçüncüye de; çeyrek altın verilecek.
İlköğretim kategorisindeki birinciye; çeyrek altın, ayakkabı ile tişört, ikinciye; çeyrek altın ve spor ayakkabı, üçüncüye çeyrek altın ve ayakkabı verilecek.

İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir