• DOLAR 32.367
  • EURO 34.986
  • ALTIN 2325.236
  • ...
Diyarbakır`da bitmeyen yol çalışmalarına tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır`da yol yapım çalışmalarının uzun sürdüğünü, bu yüzden mağduriyetler yaşadıklarını söyleyen halk, duruma tepki gösterdi.

Yol yapım çalışmalarının yaz aylarında yapılması gerektiğini söyleyen şehir içi hattı minibüs şoförlerinden Nevzat Öner, kış aylarındaki yol yapım çalışmalarının daha fazla mağduriyetlere neden olduğunu kaydetti.

Yol yapım çalışmalarında dolayı sadece kendileri şoför olanların değil yolcuların da mağdur olduğunu belirten Öner,  “Bu yapılan asfalt çalışmalarının biran önce bitmesi lazım. Vatandaşlar sabah işe giderken geç kalıyor. Akşam mesai çıkışı ise saatlerce yolda bekliyorlar. Yaya ve yolcular da mağdur oluyor. Maalesef sesimizi kimse duymuyor. Bu asfalt çalışmalarının yazın yapılması gerekirken, kış ortasında yapılıyor. Bunu doğru bulmuyoruz ve biran önce yolların bitmesi istiyoruz.” dedi

Bir başka minibüs şoförü tepkisini şöyle dile getirdi: “Okullar tatilken neden asfalt çalışmaları yapılmıyor? Mesai saatinde yapılacak bir iş değil bu. Yapılan hizmetlerden memnun değiliz ve bu hizmetler mağduriyetlerden başka bir şeye yaramıyor.” (Emrah Deniz, Hamza Adiyaman- İLKHA)






















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir