• DOLAR 32.376
  • EURO 35.064
  • ALTIN 2325.797
  • ...
Siverek- Diyarbakır Yolu Ulaşıma Kapatıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIURFA - Şanlıurfa`nın Siverek ilçesinde dün gece saat 21.30 sıralarında başlayan Kar yağışı ve tipi, Siverek - Karacadağ mevkiinde etkili olmasından dolayı Siverek- Diyarbakır karayolu saat 22.00 sıralarında çift yönlü olarak ulaşıma kapatıldı. Karayolunun trafiğe kapatılmasından dolayı binlerce araç yolda mahsur kaldı. Bazı vatandaşlar duruma isyan ederek, "Bir gün kar yağdı yollar kapandı. Yolcusu, nakliyecisi, ehliyet sınavına giden vatandaşlar, hasta vatandaşlar, depremzedelere konteynır götüren araçlar hepsi mağdur oldu" diyerek tepkilerini gösterdiler.

Siverek Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu yolda mahsur kalan çok sayıda aracı kurtarmak için çalıştıklarını belirterek yolun en kısa zamanda açılması için çok sayıda iş makinesini seferber ettiklerini belirtti.

YOL 10 SAAT DAHA KAPALI KALACAK

Karayolunda bekleyen trafik polisleri tarafından yapılan anonslarda dün gece saat 22.00 sıralarında ulaşıma kapatılan Siverek- Diyarbakır Karayolunun, aşırı buzlanma ve kar yağışından dolayı 10 saat daha kapalı kalacağı, ulaşımın Viranşehir üzerinden sağlanabileceği duyuruldu. Yapılan anonsların ardından yüzlerce araç Viranşehir ve Çermik üzerinden Diyarbakır istikametine gitmeye başladı.

EHLİYET SINAVI İPTAL EDİLSİN

Ehliyet sınavı için Şanlıurfa istikametinden, Diyarbakır istikametine giden bazı vatandaşlar ise yolun kapalı olmasından dolayı saat 11.00`de yapılacak sınava yetişemeyeceklerini belirterek mağduriyetlerinin giderilmesi için sınavın iptal edilmesini istediler.

SİVEREKLİLERDEN YOLDA KALAN VATANDAŞLARA İKRAM

Dün akşamdan beri soğuk havada araçlarının içinde bekleyen vatandaşlara, bazı Siverekli vatandaşlar tarafından sıcak Siverek ekmeği ikram edildi. Bazı araçlar ise araçlarını şehir merkezine doğru çekerek, kahvaltı salonu ve lokantaların yolunu tuttu.

A. Uğurlu - İLKHA

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/30175.jpg

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/30176.jpg

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/30177.jpg

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/30178.jpg

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir