• DOLAR 32.331
  • EURO 35.068
  • ALTIN 2296.439
  • ...
Siyonist Kaynaklar: “Kassam Yeni Füze Denemesi Yaptı”
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist işgal rejimi, İslamî Direniş Hareketi (Hamas)`ın askeri kanadı durumundaki İzzeddin El-Kassam Tugayları`nın bugün sabah yeni bir füze denemesi yaptığını iddia etti.

Siyonist işgal rejimi askeri istihbarat kaynakları tarafından verilen bilgide, askeri gücünü sürekli geliştirme çabası içinde olan Hamas hareketinin bugün sabah (6 Kasım Cuma) Gazze`den Akdeniz`e doğru iki füze denemesi yaptığı ifade edildi.

Siyonist askeri kaynaklar, geçen yıl Gazze`de meydana gelen Yenilmiş Ekin Savaşının ardından Kassam Tugayları`nın diğer askeri alanlarda olduğu gibi füze alanında da çalışmalar yaptığını, sürekli füze denemesi yaparak elindeki füzelerin menzilini artırdığını söyledi.

Askeri konularda açıklama yapmamayı ilke olarak kabul eden Hamas ve Kassam Tugayları ise füze denemesi hakkında bir açıklama yapmadı. İşgal rejimi tarafından yapılan açıklamaları onaylamadıkları gibi inkâr da etmedi.

İşgal rejiminin iç bölgelerini ve uluslararası havaalanını vurabilecek menzile sahip füze geliştiren Kassam Tugayları son savaşta bu silahı etkin bir şekilde kullanmış, füzeler karşısında işgal rejimi, ona bağlı askeri ve istihbarat birimleri şok olmuştular. Çünkü Kassam Tugayları`nın bu kadar uzun mesafeli menzile sahip füze geliştirdiğini bilmedikleri gibi tahmin de edemiyorlardı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir