• DOLAR 32.542
  • EURO 35.015
  • ALTIN 2434.24
  • ...
Siyonist işgal askerleri 72 yaşındaki kadını katletti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist israil askerleri, El Halil'de aracıyla bir yakıt istasyonuna doğru ilerleyen 72 yaşındaki Filistinli bir kadını silahla vurdu. Ağır yaralanan Tevaret Aşravi, kurtarılamadı. İsrail ordusu Al Jazeera'nin konuyla ilgili yorum talebine yanıt vermezken daha sonra yaptığı açıklamada, "(El-Halil şehrindeki Guş Etzion Yahudi Yerleşim yeri yakınlarında) Filistinli bir kadının aracıyla kendilerine doğru geldiğini gören askerler bunun bir saldırı olduğunu fark ederek saldırganı vurdu. Filistinli kadın tedavi altına alındı. Olayda yaralanan olmadı" ifadelerine yer verildi.

Açıklamada ayrıca Ramallah yakınlarındaki Şa'ar Binyamin bölgesinde "bıçaklı saldırıya uğrayan bir İsraillinin ağır yaralandığı" belirtildi. "Saldırıyı düzenlediği" iddia edilen Filistinlinin kaçtığı ifade edilen açıklamada, askerlerin "saldırganı yakalamak için arama başlattığı" kaydedildi.

İsrail işgali altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs ile Gazze'nin çeşitli bölgelerinde neredeyse her gün, "saldırı girişiminde bulunduğu" iddia edilen Filistinliler, siyonist israil askerlerinin açtığı ateşte hayatını kaybediyor.

Ekim ayının başından bu yana 60'tan fazla Filistinli siyonist işgalciler tarafından katledildi.

Kaynak: Al Jazeera, AA
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir