• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN- 10 Aralık Cumartesi Batman yerel gazetelerinde yer alan bazı haber özetleri şöyle;

Mezopotamya Gazetesi; `Milli Savunma Bakanı Batman`daydı`
Batman`a gelen Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz gerçekleştireceği bir takım ziyaretlerden sonra İnsansız Uçak Sistemlerini Üs Komutanlığında Heron`ları inceleyerek Ankara`ya döndü.

`İlim Der`den Depremzedelere Yardım`
Kozluk İlim Der, Van`da yaşanan depremler nedeniyle Batman`ın Kozluk ilçesine gelen 16 aileye yardımda bulundu.

Batman Barış Gazetesi; `İluh Deresi Projesinde Önemli Gelişme`
Uzun süredir Kentin gündeminde olan ve kentin geleceğini yakından ilgilendiren İluh Deresi Kentsel Dönüşüm Projesi, Batman Kent Konseyi tarafından Maliye Bakanı Mehmet Şimşek`e sunuldu.

`Kozluk Devlet Hastanesi Hasta Kabulüne Başladı
Batman`ın Kozluk İlçesi`nin sağlık açığını büyük ölçüde kapatacak olan Kozluk Devlet Hastanesi hasta kabulüne başladı.

Batman Gazetesi; `İluh Deresi Projesi`nde Önemli Gelişme`
İluh Deresi Kentsel Dönüşüm Projesi Maliye Bakanı`na teslim edildi Batman Belediyesi tarafından hazırlanan ancak tüm kente mal edilmesi için Valilik, Belediye ve Kent Konseyi logosuyla basılan Proje Kitapçığı`nın Bakan Şimşek tarafından Başbakan`a sunulacağı bildirildi.

`Çalık TPAO`yu Anlattı`
Çalık "TPAO`nun dünü bugünü ve yarını" konulu sunum yaptı Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı`nın 57. kuruluş yıldönümü nedeniyle Bölge Müdürü Süleyman Çalık "TPAO.nun dünü, bugünü ve yarını" konulu sunum yaptı. Rektör A.Selam Uluçam ile Üniverste Dekan ve Profesörleri, Öğrenciler ve davetlilerin katıldığı Üniversite salonundaki sunumda Çalık, slayt gösterisi eşliğinde TPAO`yu tanıttı.

Batman Postası Gazetesi; `Hava Menzilli Savunma Çalışması 2012`de Tamamlanacak`
Bir dizi incelemede bulunmak üzere dün Askeri Uçakla Batman`a gelen Bakan İsmet Yılmaz ilk olarak Batman Valiliği`ni ziyaret etti. Gazetecilerin özel kalem aracılığı ile Bakan`a uzun menzilli füze ihalesi ile ilgili soru sorma ısrarlarına Bakan İsmet Yılmaz yazılı açıklama yaptı. Kendi kalemi ile yazdığı açıklamada şöyle dedi. "Hava menzilli hava savunma projesi kapsamında ihale değerlendirme çalışmalarına devam edilmektedir. Dört ülkenin teklifleri alınmış olup, değerlendirmenin 2012 yılı ilk yarısında tamamlanarak Savunma Sanayi İcra Komitesi`nin kararına sunulması planlanmaktadır. Seçim kararı sonrasında proje yürürlüğe alınacaktır" dedi.

Batman Doğuş Gazetesi; `Hırsızlar Elektrik Kablolarını Çaldılar`
Batman da elektrik kablolarını yeraltına döşeyen firmanın malzeme deposuna hırsızlar girdi. Hırsızlar ayrıca yeraltına döşemmiş kabloları da keserek hurdacılara satıyorlar.

Batman Umut Gazetesi; `İluh Deresi Projesi Şimşek`e Teslim Edildi`
Uzun süredir Kentin gündeminde olan ve kentin geleceğini yakından ilgilendiren İluh Deresi Kentsel Dönüşüm Projesi, Batman Kent Konseyi tarafından Maliye Bakanı Mehmet Şimşek`e sunuldu.

Batman Pusula Gazetesi; `Uzmanlar hava kirliliği konusunda uyardı`
Batman`da kış aylarıyla birlikte yaşanan hav kirliliği konusunda uzmanlar vatandaşları uyardı."

Batman Medya Gazetesi; `Birlik Olursak Her Sorunu Çözeriz`
Bir dizi inceleme ve ziyarette bulunmak üzere Batman`a gelen Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "Bir olursak birlik olursak çözülemeyecek hiçbir sorunumuz olmaz" dedi.

Batman Çağdaş Gazetesi; `Bakanın `Sır` Ziyareti`
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, sabah saatlerinde askeri uçakla Batman`a geldi. Valiliği ziyaretinin ardından Batman İnsansız Uçak Sistemleri Üs Komutanlığı ziyaretinin ardından kentten ayrıldı.

Veysi Demir - İLKHA
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir