• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Bitlis Devlet Hastanesi`nde çevre düzenlemesi başlatıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bitlis Devlet Hastanesi` Başhekimi Erdal Dilekçi, çevre düzenlenmesi, otopark ve yeni kantin yapımıyla ilgili çalışma başlattıklarını söyledi.

“Kış aylarında hastane bahçemiz çamur içerisinde kalıyordu. Çevre düzenlemesiyle bu çileden kurtulacağız.” diyen Dilekçi, şöyle konuştu: “Bitlis Devlet Hastanesi bahçe-çevre düzenlemesi, kantin ve otopark yapımı için çalışma başlattık.” dedi.

Çalışmanın maliyeti ve kaynağı hakkında bilgi veren Dilekçi, “İhale bedeli 500 bin liraya yapılan bir iş. Tüm mali desteği sağlık bakanlığımız tarafından karşılanmaktadır. Hava şartları müsait olursa çevre düzenlemesinin bir ay içerisinde bitmesini planlıyoruz. Otopark alanımız yoktu. Acil Servisin önünde trafik sıkışıklığı oluyordu. Kantinin hastanenin acil bölümünün içinde olması da ayrı bir sıkıntıydı. Bununla birlikte mevcut hastane içerisindeki kantin hastane dışına taşınacak. Daha geniş daha ferah bir ortam olacak. Ayrıca otopark alanı ve yeşillik alanımız daha fazla olacak. İlkbahar ayında da peyzaj çalışmalarımıza başlayacağız.” diye konuştu. (Şükrü Tontaş - İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir