• DOLAR 32.59
  • EURO 34.884
  • ALTIN 2502.57
  • ...
Tarsus'ta park ücreti kavgası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tarsus’ta parkomat şirketinde çalışan bir görevli ile sabah saatlerinde Alimenteşoğlu Caddesinde otomobil sürücüsü ve yanında bulunan bir kişi arasında yaşanan kavga, cadde üzerindeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Edinilen bilgilere göre,  Alimenteşoğlu Caddesi üzerinde park halindeki bir otomobilin yanına gelen parkomat görevlisi, elindeki cihaz ile yaptığı sorguda otomobilin plakasına daha önceden yansıyan 1 TL’lik ücreti otomobil sürücüsünden talep etti. Böyle bir borcunun bulunmadığını ve bu durumun sürekli tekerrür ettiğini ifade ettiği iddia edilen sürücü ile parkomat görevlisi arasında başlayan sözlü tartışma bir anda kavgaya dönüştü.

Otomobilin arka kısmında yumruklar ve tekmeler ile başlayan kavgaya, otomobilde bulundan diğer kişide katıldı. İki kişi tarafından darp edilen ve yere düşen parkomat görevlisi ile kavga eden kişiler çevredekiler tarafından ayrıldılar.

Kavganın ardından parkomat görevlisini darp eden kişiler olay yerinden uzaklaşırlarken, parkomat görevlisi, olay yerine gelen polise şikâyetçi olduğunu söyledi. Polis, meydana gelen kavgaya karışanları tespit edip yakalamak için çalışma başlattı.  (A. Hakim Kurt-İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir