• DOLAR 32.591
  • EURO 34.858
  • ALTIN 2492.15
  • ...
"Huzurdan en fazla Doğu istifade eder"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İstikrar ve huzurun olduğu her yerde başarının kaçınılmaz olduğunu söyleyen Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Doktor Gıyasettin Baydaş, huzur ve barış ortamında üniversitelerin daha aktif olacağına dikkat çekti.

İlke Haber Ajansı’na (İLKHA) konuşan Rektör Gıyasettin Baydaş, ““Terörün bittiği, huzurun ve barışın geldiği an bundan en fazla istifade edecek olan bölge Doğu ve Güney Doğudur.” dedi.

Huzurun olduğu yerde ekonomik olarak gelişme ve büyümenin olacağını, bunun sonucunda insanların daha fazla rahat edeceğini söyleyen Prof. Baydaş, “Üniversite olarak, bir üniversite yöneticisi olarak; terör hadiselerinin olmadığı bir dönemde, üniversitemizi daha fazla geliştirip ve büyütebiliriz.  Üniversiteye iyi kaliteli ve daha fazla akademisyen ve bilim adamı getirebiliriz, çok daha güzel çalışmalar yapabiliriz. “ifadelerini kullandı.

Baydaş, son dönemde yaşanan olaylardan dolayı Diş Hekimliği Fakültesi’ne personel bulamadıklarını söyledi.

İstikrarın ve huzurun olduğu bir yerde her türlü başarının yakın olduğunu ifade eden Baydaş, “Şuanda bizim içinde olduğumuz durum inşallah huzura doğru gidiyor. Bizim ülkemizde terör olmazsa huzur olursa, barış sağlanırsa, ülkenin dinamikleri her açıdan aktif hale gelir ve büyürüz. Bundan da en fazla istifade edecek olan bu bölgedir.” dedi. (Nihat Kanat-İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir