• DOLAR 32.536
  • EURO 34.857
  • ALTIN 2478.061
  • ...
Batman`da Kızılay Haftası kutlanıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası Türkiye genelinde çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başlandı. Bu kutlamalar kapsamında Batman`da Kızılay`ın tanıtımı amacıyla hazırlanan CD`lerle okullarda ve Kızılay`a ait şubelerde sunum yapılacağı bildirildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Kızılay Batman Şube Başkanı Sabahattin Tezdiğ, "Kızılaycılık felsefesi ve temel ilkelerini tanıtmak ve benimsetmek, gerçekleştirdiği yenilikleri ve hedefleri konusunda kamuoyunu bilinçlendirme imkânı sunması açısından önemlidir. Kızılay gönüllü olarak yürüttüğü tüm çalışmalarında vatandaşların desteğine ihtiyaç duymaktadır. Gerçekleştirdiğimiz çalışmaların doğru araçlar ile halkımıza aktarılması bu çalışmaların devamlılığına büyük katkı sağlayacaktır." dedi.

Kızılay'ın çalışmalarının zamanla sınırlı olmadığının altını çizen Tezdiğ, "Yılın 365 günü Kızılaycılar ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmamaktadır. Bu sebeple Kızılay'a gösterilen ilgi de bir hafta ile sınırlı kalmamalıdır. Unutulmaması gereken Kızılay'ın hepimizin Kızılay`ı olduğu, hepimizin bir gün Kızılay'a ihtiyacı olabileceği gerçeğidir." diye kaydetti.  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir