• DOLAR 32.592
  • EURO 34.833
  • ALTIN 2507.48
  • ...
Elazığlı seçmenler sandıktan memnun
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hafta sonu yapılan seçimden tek parti iktidarının çıkmasının şimdiden piyasalara olumlu olarak yansıdığını belirten Elazığlılar, bu durumun barış ve huzura da katkısı olacağını ifade etti.

Haziran seçim sonuçlarından sonra ekonominin kötüye gittiğini ve seçmenin gereken dersi verdiğini dile getiren vatandaşlardan Ömer Demir, “Artık hükümet kurulmasaydı ekonomi çökerdi. İyi ki halk tek başına iktidar dedi. Millet iktidarı beğendi ve bu yetkiyi verdi. İnşallah daha iyi olur ve ekonomi daha da düzelir.”

Halkın tek parti iktidarının daha faydalı olacağını gördüğünü belirten Mehmet Doğan ise, “Haziran’daki seçim sonuçlarını halkımız güzel bir şekilde değerlendirmiştir. Halk tek başına iktidarın daha yararlı olacağının farkındadır. Koalisyon olmasın ki herkes rahat bir nefes alsın. Türkiye öyle 3 kuruşluk 5 kuruşluk bir ülke değildir nitekim bunu herkes gördü. Türkiye’yi şu anda herkes tebrik ediyor.” ifadelerini kullandı.

Halkın istikrardan yana oy kullandığını ve buna saygı duymak gerektiğini dile getiren Mustafa Gevrek de, tek parti iktidarının uzun vadede ekonomiyi düzelteceğini belirterek önümüzdeki dönemde işsizliğin azalacağına ve refah seviyesinin artacağına inandığını söyledi.  (Ebubekir Yavuz, Sinan Bilici - İLKHA) 







Bu haberler de ilginizi çekebilir