• DOLAR 32.324
  • EURO 35.14
  • ALTIN 2298.099
  • ...
SON DAKİKA
Siyonist israil, Yine Sivilleri Vurdu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
israil`in dün Gazze Şeridi`ne düzenlediği hava saldırısında, iki Filistinli askerin ölmesi, yeni bir şiddet dalgası yarattı.
 
AFP`nin haberine göre, Filistin`in İsrail`e roketlerle yanıt vermesinin ardından, Perşembe`yi Cuma`ya bağlayan gece, yeniden harekete geçen İsrail, Gazze`ye bir hava saldırısı daha düzenledi.
 
Saldırıda, Hamas`ın askeri kanadı İzzettin el Kassam Tugayları`na ait bir kampın yakınlarındaki bir evin vurulduğu bildirildi.
Saldırıda evin içinde bulunan 37 yaşındaki baba ölürken, ikisi ağır olmak üzere yedi çocuk da yaralandı. Ölen Filistinli`nin eşinin, kızının ve evdeki diğer üç kişinin de yaralananlar arasında olduğu aktarıldı.
 
Ev tamamen yaşanmaz hale gelirken, çevredeki yerleşim yerleri de hasar gördü.
 
 
 
İsrail, Kassam Tugayları`nın kampını hedef alan iki saldırı daha düzenledi. İsrail ordusu bu saldırıları doğrularken, Perşembe gecesi, topraklarına roketli saldırılar gerçekleştirildiğini ve kendilerinin, sadece "teröristlerin merkezlerini" vurmak için harekete geçtiklerini belirtti.
 
Filistinliler, İsrail`e, saldırıdan birkaç saat sonra, ülkenin güneyine beş, bugün sabah saatlerinde de bir roket atarak yanıt verdi. İsrailli yetkililler bu saldırılarda maddi hasar veya can kaybı yaşanmadığını açıkladı.
 
 
 
H.Planet
 
 
 

 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir