• DOLAR 32.518
  • EURO 34.966
  • ALTIN 2432.252
  • ...
Türkiye genelinde hava durumu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan son değerlendirmelere göre; Trabzon'un doğusu, Rize, Artvin ve Ardahan çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Ardahan çevrelerinde karla karışık yağmur şeklinde görülmesi bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın doğusu ile iç bölgelerde yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgârın genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kıyı Ege, Doğu Karadeniz kıyıları ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda kuvvetli (30-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

BÖLGELERDE HAVA:

Marmara: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (30-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.

Ege: Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kıyı Ege'de kuzey yönlerden kuvvetli (30-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Batı Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, Trabzon'un doğusu, Rize ve Artvin çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Doğu Karadeniz kıyılarında batı ve kuzeybatı yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzeydoğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Ardahan çevrelerinin karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

Güney Doğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Bazı illerde hava nasıl olacak?

İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 11/17

Ankara: Parçalı ve az bulutlu 2/16

İzmir: Az bulutlu ve açık 10/20

Adana: Az bulutlu ve açık 13/27

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 6/20

Batman: Az bulutlu ve açık 5/19

Van: Çok bulutlu 1/9    (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir