• DOLAR 32.601
  • EURO 34.8
  • ALTIN 2507.321
  • ...
İşgal Uçakları Vurdu: 1 Ölü 17 Yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
FİLİSTİN - Siyonist işgal uçaklarının bugün sabah erken saatlerde Gazze`nin değişik noktalarına düzenlediği saldırılarda bir kişi yaşamını yitirirken, çoğu aynı aileden 17 kişi de yaralandı.

Gazze`deki İlk Yardım ve Acil Durumlar Yüksek Komisyonu sözcüsü Ethem Ebu Silmiyye F yaptığı açıklamada, işgal uçaklarının bugün sabah erken saatlerde Gazze`ye düzenlediği saldırılarda Behcet Ramazan Ez-Za`lan (38) adındaki Filistinli hayatını kaybettiğini, çoğunluğu onun ailesinden 12 kişinin yaralandığını belirterek, yaralılar arasında yedi çocuk, iki kadın, iki de yaşlı bulunduğunu ifade etti.

Yaşamını yitiren Ez-Za`lan`ın eşi ve çocuklarının da yaralandığını söyleyen Ebu Silmiyye, saldırıda yıkılan evde yaralananlar dışında beş kişinin daha değişik yerlerinden yaralandığını, yaralılardan bazılarının durumunun ise ağır olduğunu dile getirdi.

Yerel kaynaklar ise, Siyonist işgal uçaklarının bugün sabah erken saatlerde Gazze`deki Şehid İmad Ebu Kadus ve Abdülaziz Er-Rantisi merkezlerine en az üç saldırı düzenlediğini ifade ettiler.

İLKHA
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir