• DOLAR 32.344
  • EURO 35.086
  • ALTIN 2309.79
  • ...
Gaziantepliler:Seçimlerin sorunsuz sonuçlanması sevindirici
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

1 Kasım seçimlerinde yoğun bir katılımın gerçekleştiği Gaziantep`te sandığa gelerek oy kullanan halk, artık kan ve gözyaşı istemediklerini belirterek, seçimlerin sonucunda ülkeye barış ve huzurun gelmesini temenni etti.

Tüm Türkiye`de olduğu gibi Gaziantep`te de Kasım seçimleri yoğun bir katılım ile gerçekleşirken, duygu ve düşüncelerini paylaşan Gaziantepliler, seçimin kazasız belasız tamamlanmasının sevindirici olduğunu belirttiler.

Seçimlerin Türkiye`ye barış ve huzur getirmesini temenni eden Mehmet Çelik, “Seçim sonuçlarının ülkemize barış ve huzur getirmesini istiyoruz. Artık bu ülkede barış istiyoruz. Artık kavga, kin ve nefret istemiyoruz. Tek isteğimiz herkes mutlu bir şekilde yaşamını sürdürsün. Herkes çoluk çocuğunun rızkı için uğraşıyor. Huzur olsun yeter.” dedi.

Seçimin tüm Türkiye için hayırlı olmasını dileyen Nurettin Akkartal ise, “Ülkemiz için ne hayırlı ise o olsun. Barış ve huzur olsun. Biz başka bir şey istemiyoruz. Kazasız belasız bir seçim olsun. Kimin kazandığı önemli değildir. Önemli olan vatandaşın ve ülkenin huzuru. Huzur olduktan sonra başka bir şey önemli değil. ”ifadelerini kullandı.

Oğlu askerde olan Hatice Yağmur ise, “Herkesin çocuğu ana kuzusudur. Kimsenin evladının ölmesini istemiyoruz. Hakkımızda hangisi hayırlı ise o olsun.”dedi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir