• DOLAR 32.516
  • EURO 34.577
  • ALTIN 2493.936
  • ...
Vedat Demiröz: Seçimler Türkiye'nin önünü açacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İlk seçim değerlendirmesini İlke Haber Ajansına (İLKHA) yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili adayı Vedat Demiröz, seçimlerin Türkiye’nin önünü açacağını belirtti. Aday olduğu Bitlis’te sandıkları dolaşan Demiröz, müşahit, sandık görevlileri, güvenlik görevlileri ve seçmenle tokalaşarak, seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Okul çıkışında İLKHA’ya açıklamada bulunan Demiröz, Bitlis’te şuana kadar sandıklarda herhangi bir sıkıntının olmadığını ve seçmenin özgürce oyunu kullandığını ifade etti.

Demiröz, “Herkes kendi hür iradesiyle sandığa düşüncelerini yansıtıyor. Şuana kadar sandıklarda herhangi bir sıkıntı yok. Güvenlik güçleri ve YSK gerekli tüm tedbirleri almış durumda. Herkes rahat rahat gelip oyunu kullandı. İnanıyorum ki bu seçimler Türkiye’nin önünü açacak.” dedi.

Seçimlere katılım oranıyla ilgili konuşan Demiröz, “Bu üçüncü seçime katılmamdır. Sabah saatlerinde katılım iyiydi. Öğle saatlerine doğru biraz azalma oldu fakat öğlen saatinden sonra katılım artarak devam ediyor. Katılımın yüzde 75’leri aşacağını ve yüzde 80’lere varacağını tahmin ediyorum. Seçimler, ülkemize ve dünyaya hayırlı olsun.” diye konuştu. (Şükrü Tontaş- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir