• DOLAR 32.501
  • EURO 34.825
  • ALTIN 2486.886
  • ...
Diyarbakır Basınından Haber Başlıkları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Diyarbakır ve çevre ilçelerde dün yaşanan gelişmeler, bugün yerel gazetelere ve internet medyasına şöyle yansıdı.

Haber Diyarbakır: Mustazaf Der`den Sağduyu Çağrısı
Mustazaflar ile Dayanışma Derneği (Mustazaf Der), Murat Elibol için yazılı basın açıklaması yaptı. Mustazaf Der`in sitesinden yapılan yazılı açıklamada, ciddi tuzak ve provokasyonlara dikkat çekilerek sağduyu çağrısı yapıldı.

Özgür Haber: Helikopterli Operasyon
Türkiye geneli kaçak sigara ticareti yapanlara yönelik helikopter destekli operasyon düzenlendi, son yılların en büyük sigara kaçakçılığı şebekesi ortaya çıkarıldı. Diyarbakır ve Batman`da 15 kişinin gözaltına alındığı operasyon film sahnelerini aratmadı.

Gazete Diyarbakır - Mustazaf Der Elibol için ne dedi?
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıbbi Dokümantasyon Yüksekokulu öğrencisi Murat Elibol (21) ölümü sonrası suçlanan Mustazaf-Der beklenen açıklamayı yaptı.

Güneydoğu Güncel: Kardeş Ülkeden Ziyaret
Güney Kore Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Diyarbakır`a geldi. Tekvando Sporunu Yaygınlaştırma ve Geliştirme Projesi kapsamında Diyarbakır ve Siirt`te açılan tekvando kurslarını ziyaret etmek amacıyla bölgeye gelen Güney Kore Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi H. E. Lee Sangkye ve Tekvando Federasyonu Başkan Vekili Ramazan Erçin Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak`ı makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Güneydoğu Ekspres: Dalton Kardeşler`e Operasyon: 15 Gözaltı
Kendilerine ``Dalton Kardeşler`` diyen şebekenin 15 üyesi Diyarbakır ve Batman`da düzenlenen helikopter destekli operasyonda yakalandı. Diyarbakır Emniyet Müdür Yardımcısı İlyas Burunak, ``522 ayrı olayda piyasa değeri yaklaşık 12 milyon lira olan 3 milyon 83 bin 394 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi" dedi.

M. Salih Keskin - İLKHA
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir