• DOLAR 32.318
  • EURO 35.143
  • ALTIN 2291.521
  • ...
Batman'da köylüler açık alanda oyunu kullandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Merkeze bağlı Çayüstü köyünde yaşayan seçmenler, 7 Haziran milletvekili genel seçimleri için köy camisinde oy kullanırken, bu kez güvenlik gerekçesi ile sandığın taşındığı Çayüstü köyüne bağlı Sırt Tepesi Mezrasında oylarını kullandılar.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan köy muhtarı Mesut Ekinci, güvenlik nedeniyle Sırt Tepesi mezrasında oylarını kullandıklarını belirterek, herkesin rahat bir şekilde oylarını kullandığını söyledi.

Ekinci, 137 seçmenin bulunduğu Çayüstü köyündeki köy sakinlerinin, Sırt Tepesi mezrasında açık havada 2203 nolu sandıkta oylarını güvenli bir şekilde kullandığını ifade etti.

Ekinci, “Daha önceki seçimlerde biz oylarımızı okul olmadığı için Çayüstü köyündeki camide kullanıyorduk. Şu anda güvenlik nedeniyle Sırt Tepesinde evlerimiz var, biz oylarımızı orada kullandık. Herkes rahat bir şekilde oylarını kullandı. Memnunuz herhangi bir sıkıntı yok. İnşaallah bu seçim Türkiye’nin barışına huzuruna vesile olur.” dedi.

Oy kullanan vatandaşlar ise sıkıntı yaşamadan oylarını kullandıklarını vurgulayarak, seçimin herkese hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.  (M. Fatih Akgül - İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir