• DOLAR 32.603
  • EURO 34.802
  • ALTIN 2496.525
  • ...
Ağrılılar: Sonuca herkes saygı duymalı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ağrılılar, 26. dönem milletvekillerinin belirleneceği seçim için sabah 07.00'da sandık başına gitmeye başladılar. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı Ağrı'da, zaman zaman helikopterler de havadan kontrollerde bulundu.

Haziran seçimlerine nazaran sakin bir havada geçen seçimlerde halk, seçim sonuçlarının ülke için hayırlı olması temennisinde bulundular.

Hamur ilçesi eski Belediye Başkanı İsmet Aslan, sandıktan çıkacak sonuca herkesin saygı duyması gerektiğini ifade etti. Aslan, “Vatandaşın, vekillerden ve partilerden ciddi manada beklentileri var. Seçimi kazanan vekiller, ilimizdeki vatandaşlarımızı bayramdan bayrama, seçimden seçime değil de ciddi manada dertleri ile ilgilenen, dertleri ile hemdert olan, iyi ve kötü günde vatandaşın yanında olup, sıkıntılarını paylaşan, hizmet eden vekiller istiyoruz. İnşallah vekil adaylarımızdan da beklentilerimiz budur. Herkesin birbirine saygılı olması lazım. Birbirimize saygı duymazsak bu ülkeyi yaşanmaz hale getiririz. Vatandaşın iradesine saygı göstermek lazım. Geçen seçimde ciddi manada baskılar vardı. Bir takım entrikalar döndü ve ülke bu hale geldi. Ülkenin tekrar bu hale düşmemesi için vatandaş da ciddi manada bir pişmanlık duydu. Ülke yaşanmaz hale geldi. Şuanda durum iyiye gidiyor. Şuanda vatandaş birbirine saygılı. İnşallah iyi bir netice alınır." dedi.

Seçimin sakin bir havada geçtiğini belirten vatandaşlardan İhsan Kaya, 1 Kasım seçim sonuçlarının hayırlara vesile olmasını diledi.

Zenure Aktepe ise seçimler için memlekette huzurun sağlanmasından başka bir dileğinin olmadığını söyledi.

Vatandaşlardan Nesim Aslan da, seçimin huzurlu bir ortamda geçtiğini herkesin istediği gibi oyunu kullandığını ifade etti. (Ömer Adıgüzel - İLKHA)

















Bu haberler de ilginizi çekebilir