• DOLAR 32.541
  • EURO 34.927
  • ALTIN 2433.98
  • ...
Batmanlılar oylarını kullanmaya başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

26`ıncı Dönem Milletvekili Seçimi için saat 07.00`den itibaren sandıkların kurulmasıyla birlikte oylarını kullanan Batmanlı seçmen, seçimlerin huzurlu ve adil bir seçim olması temennisinde bulundu.

312 bin 429 seçmenin, bin 279 sandıkta oy kullanacağı Batman, meclise 4 milletvekili gönderecek.

Oyunu kullandığını ve seçimin huzurlu bir ortamda geçmesini temenni ettiğini belirten Önder Aslangray, sonuçların hayırlı olmasını dilediklerini söyledi.

Aslangray, “Seçimin sakin, kazasız ve belasız geçmesini temenni ediyorum. İnşallah bu seçim huzura ve barışa vesile olur. Çünkü memleketimiz huzura aç olduğundan temennimiz seçimde huzurun kazanmasıdır. Bir an önce hükümetin kurulmasını istiyoruz. Ama en önceliğimiz huzurun gelmesidir.” dedi.

Sandıkların mahallede tek okulda birleştirilmesinden dolayı şaşırdıklarını söyleyen Reşat Yiğiz, “Sandıkların taşındığını öğrenince gerçekten çok şok oldum. Sandıkların taşındığını bilmiyorduk. Arkadaşların haber vermesiyle bu okula taşındığını öğrendim. Sorun ve sıkıntı olmadan oyumu kullandım. İnşallah bu seçim ülkemiz için hayırlı olur.” ifadelerini kullandı.  (M.Fatih Akgül/M.Sait Çelik - İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir