• DOLAR 32.32
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2308.788
  • ...
Aksaray`da Peygambere hakaret kınanacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalılar Platformuna üye derneklerden Aksaray İlim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (AKSA-DER), Diyarbakır`da DBP`li Yenişehir Belediyesi`nin billboardlara astığı Peygambere hakaret içerikli afişler ve İslami STK`ların astığı ‘Peygambere Sevgi` afişlerinin tahrip edilmesi nedeniyle bir basın açıklaması düzenleyecek.

Düzenleyecekleri basın açıklaması hakkında bilgi veren AKSA-DER Başkanı Mustafa Bilgiç, Yarın Cuma namazı çıkışı Ulu Cami`de İslam Peygamberine yapılan hakareti kınayacaklarını söyledi.

Tüm Aksaray halkını, düzenleyecekleri basın açıklamasına davet eden Bilgiç, İslam`ın mukaddesatlarına yapılan saldırılara tepkisiz kalınmaması gerektiğini belirtti.

Saldırıyı lanetlediklerini söyleyen Bilgiç, “Bu Marksist zihniyeti halkımıza mutlaka anlatmalıyız. Bunların varlık sebebi İslam düşmanlığıdır. Müslümanların şiarlarına yönelik yaptıkları bu saldırılar her fırsatta yaptıkları bir alçaklıktır. Müslüman halkımız bu şer cephesine karşı uyanık olmalı ve bunların oyunlarına alet olmamalıdırlar.” diye konuştu. (Ömer Yıldırım-İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir