• DOLAR 32.56
  • EURO 35.016
  • ALTIN 2434.696
  • ...
Dost-Der`den MTDF`ye ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin merkez Artuklu ilçesinde büro açan Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu`na (MTDF) hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Mardin genelinde yürüttüğü İslami faaliyetleriyle adından sıkça söz ettiren Mardin Dostluk Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Dost-Der) Başkanı Fesih Memiş, yönetim kurulu üyeleriyle beraber Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu`nu ziyaret etti.

Dost-Der Başkanı Memiş ve beraberindekiler Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu (MTDF) Başkanı M. Şerif Öter ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette yapılacak çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.

Ziyarette konuşan Dost-Der Başkanı Fesih Memiş, federasyonun hayırlara vesile olmasını dileyerek, İslam kardeşliği ve yapılan haksızlar ile zulümler karşısında birlikte hareket etmenin önemine değindi.

Ziyarette duyduğu memnuniyeti ifade eden Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu (MTDF) Başkanı M. Şerif Öter ise, amaçlarının dayanışma ruhuyla STK`lar arası işbirliğini geliştirmek olduğunu belirterek, “Şanda 44 tane derneğimiz var. Biz daha önce STK platformu olarak çalışmalarımızı yaptık. Bu dönem bizim için staj gibi oldu. Şu anda federasyon ile kurumsallaştık. Bundan sonra faaliyetlilerimiz birçok alanda devam edecek.” dedi.

Karşılıklı görüş alışveriş ve hayır temennilerinin ardından Dost-Der heyeti, MTDF binasından ayrıldı. (M. Salih Keskin – İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir