• DOLAR 32.557
  • EURO 34.877
  • ALTIN 2428.003
  • ...
Türkiye genelinde hava durumu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan son değerlendirmelere göre; ülkenin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu olması bekleniyor. Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Güneydoğu Anadolu, Artvin, Sinop ve Hatay ile sabah saatlerinde Ankara'nın kuzey kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer kesimlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişik beklenmiyor, ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgârın Yurdun kuzey ve batı kesimlerinde kuzey yönlerden, diğer yerlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette; Marmara ve Kıyı Ege'de kuvvetli olarak (30-60 km/s) esmesi bekleniyor.

BÖLGELERDE HAVA:

Marmara: Az bulutlu ve açık, bölgenin kuzey ve doğusunun yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli olarak (30-60 km/s) esmesi bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

Ege: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kıyı Ege'de kuzey yönlerden kuvvetli (40-60 km/s) olarak esmesi bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

Akdeniz: Az bulutlu, doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Hatay çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Göller yöresinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

İç Anadolu: Az bulutlu ve açık, kuzey ve doğu kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu, sabah saatlerinde Ankara'nın kuzey kesimlerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Batı Karadeniz: Parçalı, doğu kesimleri yer yer çok bulutlu, Sinop çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimleri ile Artvin çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu: Çok bulutlu, bölgenin kuzey ve doğu kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Güney Doğu Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Bazı illerde hava nasıl olacak?

İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu 10/17

Ankara: Parçalı bulutlu, kuzey kesimleri hafif sağanak yağışlı 4/14

İzmir: Az bulutlu ve açık 10/18

Adana: Parçalı ve çok bulutlu 15/24

Diyarbakır: Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 12/17

Batman: Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 13/19

Van: Sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 6/14 (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir