• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Gaziantep`te silahlı saldırıya uğrayan komiser ağır yaralandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep`te kardeşini ziyarete giden Şehitkâmil İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipler Amiri Komiser Hacı Berk,  kullandığı sivil polis aracının önünü kesen kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Edinilen bilgiye göre, dün gece saatlerinde merkez Şehitkâmil İlçesi Vatan Mahallesi 16 Nolu Cadde üzerinde seyreden Berk`in kullandığı 27 KU843 plakalı sivil polis aracının önü, plakası öğrenilemeyen bir araç içerisinde bulunan kişi veya kişiler tarafından kesilerek ateş açıldı.

Karın bölgesine isabet eden kurşunla ağır yaralanan komiser Berk, çevredeki vatandaşların yardımıyla özel bir araçla hastaneye götürülürken, saldırganlar araçlarıyla olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Hastanede tedavi altına komiser Berk, daha sonra karnına isabet eden kurşunun çıkarılması için ameliyata alındı. Saldırının ardından olay yerine ve hastane çevresine çok sayıda özel harekat timleri sevk edilirken, olay yeri ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı.

Olayın terör saldırısı olup olmadığının araştırıldığı belirtilirken, saldırı anında komiser Berk`in silahını çekemeyip, aracını saldırganların üzerine sürdüğü öğrenildi.

Olayın ardından İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren ve polis müdürleri komiser Berk`in kaldırıldığı hastaneye gelerek, olay hakkında bilgi aldı.

Olay yerinde inceleme yapan polis, çok sayıda boş kovan bulurken, yapılan incelemenin ardından, 3 kişi olduğu belirtilen saldırganların yakalanmaları için geniş çaplı operasyon başlattı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

  

Bu haberler de ilginizi çekebilir